Talking to the Chakra's

TTC ® is een liefdevolle kosmische energie die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert door middel van fysieke en energetische aanrakingen. Een TTC healing haalt spanning, stress en trauma's uit het lichaam.
~ Let me talk to your chakra's and let the energy flow again ~

Even voorstellen

Wai-Yin van Eijk - TTC Facilitator

Mijn naam is Wai-Yin, en ik neem je graag mee op een prachtige ontdekkingsreis door de genezende kunst van TTC. In een wereld die voortdurend in beweging is, waar stress en spanningen ons soms overweldigen, biedt een TTC sessie een oase van kalmte en een kans om weer in verbinding te maken met onze diepste kern.

Mijn liefde, fascinatie en passie voor chakra healing en familieopstellingen hebben ertoe geleid dat ik mijn kennis en ervaring graag met anderen deel. Mijn zielsmissie is anderen helpen zichzelf weer te vinden, specifieker gezegd zorgen dat stress, trauma en andere klachten het lijf en de chakra's verlaten. Ik ben dankbaar dat ik deze reis met jou kan delen. Of je nu een beginner bent die voor het eerst in aanmerking komt met energiewerk of een doorgewinterde beoefenaar van energiewerk die op zoek is naar extra heling, een TTC sessie bij de Opsteller zorgt voor loslaten van trauma's, spanning en stress.

Mijn beschikbaarheid

Maandagen: 10 - 15 uur

Vanaf 13 mei 2024

Maandagen: 10 - 15 uur

Woensdagen: 10 - 15 uur

Vrijdagen: 10 - 15 uur

Wat kun je van een TTC sessie verwachten?

Als je nog nooit een healing of een familieopstelling  ondergaan hebt of meegemaakt, is het moeilijk uit te leggen wat er precies gebeurt. Iedereen heeft een andere reactie wanneer hij op de massagetafel ligt,  want iedereen heeft andere ervaringen en dus wat anders opgeslagen in het zenuwstelsel.

De meesten ervaren sensaties  zoals tintelingen, koude rillingen, warme energie en bijvoorbeeld bewegingen van benen of armen en meer ruimte om te ademen. Het kan zijn dat je lichaam gaat bewegen, maar dit hoeft niet. Je lichaam zal de energie vaak in een split second herkennen, maar niet iedereen is al lichaamsbewust. Het kan zijn dat je dus niks merkt en dat je lichaam even moet wennen aan de hoge frequentie, dat kan dan wat meer tijd nodig hebben. Echter er gebeurt wel altijd iets in je veld, systeem of lijf.

Bij een TTC sessie is er geen herbeleving van trauma of gebeurtenissen, alleen loslaten en het opheffen van (energie)blokkades zodat je eindelijk weer rust in het lichaam en geest ervaart en vrij bent van belemmerende emoties.

Example image

Chakra balancering

Lost blokkades in chakra's op zodat de energie weer stroomt.

Example image

Tegen stress

Spanningen en vastgezette emoties worden losgelaten

Example image

Trauma release

Oude trauma's worden losgelaten zonder herbeleving van het trauma

Voor wie is TTC geschikt?

TTC is zacht en daardoor voor vrijwel iedereen van elke leeftijd van waarde! Het is een heerlijke methode voor zowel baby’s (denk aan trauma bevalling, huil baby’s of reflux) als kinderen die moeilijk slapen, maar ook voor pubers die niet lekker in hun vel zitten. Daarnaast is het voor mensen met uiteenlopende klachten zoals overgewicht, ontstekingen, migraine, slapeloosheid, onverklaarbare pijn, niet zwanger kunnen worden en depressiviteit.

De enige contra-indicatie is zwangerschap, dan kun je beter even wachten. TTC is geen vervanging van reguliere medische zorg!

Hoe verloopt een TTC sessie?

Boek snel jouw sessie

Wanneer je voor het eerst een TTC sessie hebt bij de Opsteller doen we samen een korte intake. We zullen samen een ‘checklist’ afgaan om zo duidelijkheid te scheppen in jouw klachten maar met name je wensen en intentie voor de sessie.
Die intentie vormt de basis voor de overeenkomst die we samen aangaan, waarbij jij hoofdrol hebt.

Dan is het moment daar om lekker op de behandeltafel te gaan liggen. Je ligt ontspannen op je buik met kleding aan en hoeft niets te doen. Behalve lekker ontspannen. Dat is waarschijnlijk lastig, jezelf in volledige overgave ontspannen.

Tijdens de sessie werken we op het lichaam door bepaalde punten te masseren of erop te drukken of liefdevol aan te raken.

Daarnaast werken we ook op het energetisch lichaam en de chakra’s en jouw systemisch veld. Gedurende de sessie loop ik rond de tafel en zal er muziek aan staan. Muziek raakt nu eenmaal. Tijdens de sessie probeer ik niet te veel te praten, maar zal ik uitleg geven waar nodig. En zorg ik dat je je veilig en geborgen voelt. We starten de sessie op de buik, maar het kan ook zijn dat ik je vraag om op je rug te gaan liggen.

Jouw veld/lichaam/systeem zal reageren op de muziek waardoor het ontladen van spanning, trauma’s in gang gezet wordt. Ik gebruik Palo Santo om de ruimte en jouw veld te reinigen. We eindigen de sessie met ontspanning en na afloop is er een kopje thee of water en zijn er eventueel snacks om energie binnen te krijgen. Een energetische sessie kan ervoor zorgen dat je wat moe bent.

Wanneer TTC?

De sessies zijn onder andere waardevol bij onderstaande klachten:

 • Fysieke klachten

 • Angsten en onzekerheden

 • Niet goed in je vel zitten

  Stress en/of slapeloosheid

 • Paniekaanvallen en burn-out klachten

 • Gevoel van onbalans en/of onrust

 • Veel negatieve gedachten/veel in je hoofd zitten

 • Traumatische gebeurtenissen

 • Emotionele uitbarstingen

 • Niet goed bij je gevoel kunnen

Staat datgene waarvoor je hulp zoekt er niet bij?

Neem dan contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen